Leuwico MW Office Solutions - Leuwico Als werken leuk mag zijn.

Leuwico

Leuwico, meubelproducent sinds 1928

OVERZICHT LEUWICO LEVERINGS PROGRAMMAgo2Move meubilair
Leuwico Go2 Move, een hoogwaardig meubelprogramma met zeer veel mogelijkheden op het gebied van zit sta meubiliar

ImoveF meubilair
Leuwico I Move F een meubelprogramma waar design en functionaliteit hand in hand gaan dynamisch werken voor iedereen met smaak

Imove c meubilair
Leuwico I Move C, het broertje van I Move F nu met een smaakvolle C voet. Hoogwaardige kwaliteit waarbij een zit sta tafel ook nog mooi is.

Choice meubilair
Leuwico Choice, voor iedereen die zegt dat een 4 poots bureau niet mooi kan zijn! Instelbaar in hoogte en met een goede prijs kwaliteitsverhouding waarbij U ook uw budget een plezier doet.

PACS meubilair
PACS meubilair is de norm als het gaat om verslagwerkplekken voor radiologen in ziekenhuizen. Wij richten uw werkplek in op de wens van de radioloog. Maar wij maken ook uw tafels voor MRI , CT ruimtes en tafels voor de Bucky kamers.

Tune en Tune O meubilair
Leuwico Tune en Tune O, hiermee maken wij van uw kantoor een smaakvolle werkplek Tune staat voor kwaliteit en smaak.

iOne meubilair
Met I One Met I One richten wij uw directie en vergaderkamer met een meubel wat aanzien geeft. Design en klasse straalt dit meubel uit!

Image meubilair
De Image brochure geeft u een mooie indruk van het Leuwico Programma

Technical workstations
Technical workstations, de inrichting van een controle, meld of meetkamer alsmede een dealing room vraagt om vakkundigheid. Leuwico is gespecialiseerd op dit gebied. Uw 24 uurs werkplek en handelsvloer is bij ons in goede handen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.