Controle Kamers MW Office Solutions - Leuwico Als werken leuk mag zijn.

UW CONTROLE-REGEL,MEET OF MELDKAMER IN EEN NIEUW JASJE? LAAT ONS U ADVISEREN !

Controle kamers

U heeft het plan opgepakt om een nieuwe controlekamer te realiseren of een bestaande te vernieuwen de redenen hiervoor verschillen vaak per organisatie en zijn vaak meervoudig, bijvoorbeeld:

Uw projectgroep heeft een plan opgesteld en de doelstelling geformuleerd om een ontwerp te realiseren met als doelstelling om gebruikersgemak, gezondheid en functionaliteit van de systemen optimaal te laten renderen.

Zorg voor een goede samenstelling van de projectgroep en voorkom een te grote focus op enkel de aspecten techniek en/of esthetica. Een continue inbreng van operationele kennis en ervaring is kritisch. Niet alleen van het management, maar ook van de uiteindelijke eindgebruikers. Dat geldt voor alle functies die mogelijk een dagelijks rol hebben in en rondom de controle-, regel of meldkamer, bijvoorbeeld ten behoeve van toegangsverlening, afgifte werkvergunningen en systeemonderhoud.

Wij willen graag vroegtijdig deel uitmaken van uw projectgroep en kunnen het projectteam inhoudelijk en procesmatig faciliteren bij het ontwerpen van een functionele werkomgeving die optimaal is afgestemd op bedrijfsprocessen, operatie filosofie, taken en medewerkers. En wel zodanig dat een veilige, gezonde, functionele en efficiŽnte werkomgeving voor de operators of centralisten wordt gerealiseerd.

Naast de kenmerken van de operationele filosofie is het belangrijk om de benodigde middelen aan hardware te definiŽren:

MW Office solutions meldkamer

Aspecten van een functioneel ontwerp van de controle- of meldkamerdesks als werkstations zijn o.a.:

Aspecten van een functioneel ontwerp van de ruimtelijke indeling zijn o.a.:

Leuwico is al jaren de specialist als het gaat om de inrichting van Controle- meld en meetkamer meubilair alsmede 24 uurs werkplekken. Door onze jarenlange ervaring ontwerpen wij uw meubilair wat voldoet aan uw wensen en eisen en dit alles tegen een zeer scherpe prijsstelling. Door het gebruik van onze componenten kunnen wij ook dit meubilair naar wens in hoogte verstellen waardoor deze vaak intensief gebruikte werkplekken ook voldoen aan de hoogste ergonomische normen. Elke werkplek is anders en wij willen u graag in een persoonlijk gesprek elk detail met u bespreken om voor u zo de beste oplossing te creŽren.